Η Δράση μας...

Στα 15 χρόνια που δουλεύουμε σκληρά για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της βιοποικιλότητας, πραγματοποιήσαμε και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε αρκετές δράσεις για να κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον των μελών μας και κυρίως των νέων που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

Εκδρομές, Αθλοπαιδιές, Διαγωνισμοί, Γιορτές, Μαθήματα Ιππασίας, Bazaar και πολλά πολλά άλλα , δίνουν άλλο χρώμα στην προσπάθειά μας και κάνουν ακόμη πιο διασκεδαστική την εμπειρία των παιδιών.

Το σίγουρο είναι πως μέσα από αυτή τη δράση μας αλλά και από τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τα οφέλη της ιππασίας και όχι μόνο, γίνεται εύκολα αντιληπτό το ιδεώδες του συλλόγου αλλά και η πρόθεση για την προστασία και τη φροντίδα του ίππου αλλά και γενικά της φυσικής ομορφιάς.

Επειδή όμως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις μπορείτε να δείτε περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό της δράσης μας παρακάτω.

Η Φύση είναι το Σπίτι μας και οφείλουμε να την φροντίζουμε με αφοσίωση

Γινόμαστε ένα μαζί της και διατηρούμε τη βιοποικιλότητα αναλοίωτη

Με διάφορες μορφές δράσεων , κάνουμε ακόμη πιο διασκεδαστικό το αντικείμενό μας

Εκσυγχρονιζόμαστε για να μάθει και η Νέα Γενιά την αναγκαιότητά της ύπαρξής μας

η Ελληνική Φυλή
το 'αλογο Πίνδου

Με προτεραιότητα την ευζωϊα των ίππων, με επαγγελματισμό και συνέπια, ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμβάλλει στη διάσωση , τη διατήρηση και την προβολή του αλόγου Πίνδου, κάτι που θεωρείται αναγκαίο λόγω των γεννετικών του χαρακτηριστικών.

Εκτροφείς Αλόγων
Άλογα
Δράσεις και Συνεχίζουμε

Σήμερα...

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συνεχίζει με αμείωτη ένταση να προβάλλει και να ενισχύει την αγάπη για το άλογο , τον οικοτουρισμό , την υλοτομία και τη θεραπευτική Ιππασία και στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη δραστηριοποίησή του, προκειμένου το ενδιαφέρον για τη φύση αλλά και η πολιτιστική μας κληρονομιά , να μείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο.