Πρωταγωνίστριες οι αμαζόνες του ΚΙΛΚΙΣ

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε στο Ράντσο Κιλκίς, Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ιππικής Αντοχής, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.  Τρεις αμαζόνες του ΙΟΚΙΛ αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι 2020 στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής.Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Βiκτώρια Σχοινά και ο Salamon Kalahar R αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι διανύοντας τη διαδρομή των 80 χιλιομέτρων σε 6:38:49. Στην 2η θέση ήταν ο Σωτήρης Πατσιούρας επίσης του ΙΟΚΙΛ με τον Spirit που είχε χρόνο 6:38:51.

Στην Κατηγορία Εφήβων Κυπελλούχος αναδείχθηκε η Φωτεινή Χωλίδου με την Aphroditi που διένυσε την απόσταση των 80 χιλιομέτρων σε 6:38:50, ενώ στην Κατηγορία Παίδων Κυπελλούχος ήταν η Λαμπριάννα Μασμανίδου με τον Francesco που διένυσε τα 60 χιλιόμετρα σε 05:19:30.

Στην κατηγορία των 60 χλμ εκτός Κυπέλλου:1η θέση, η Χριστίνα Τιρεκίδου με τον Ιππο Azar

Και στην κατηγορία των 40 χλμ:2η θέση Πατλάκας Γεώργιος με τον Ιππο Bess Gay

Έλπισης το Σάββατο 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για Άδεια Ικανότητας Αθλητή, στις οποίες πέρασαν επιτυχώς οι νέοι μας αθλητές:Αικατερίνη Βορρέ, Ζάχου Αθανασία, Κρίκης Παντελής, Γκαϊντανίδης Σωτήριος.

Ακολούθησε αγώνας 20 χλμ στον οποίο τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές μας:
Σχοινά Βικτώρια, Γκαϊντανίδης Σωτήριος, Ζάχου Αθανασία, Πατσιούρα Αρετή, Ζηκίδου Τσβετάνοβιτς Μαρία

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι αγώνες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *