Πρωταθλητής Ελλάδος 2017 στην Ιππική Αντοχή, ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ο ετήσιος χορός του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, στο αγρόκτημα του Ράντσου – Κιλκίς.Στο χορό παρευρέθηκαν μέλη, αθλητές και μαθητές με γονείς του ομίλου, αλλά και χορηγοί και υποστηρικτές του. 
Έγινε κοπή βασιλόπιτας, απονομή επαίνων σε νέους αθλητές, απονομή βραβείων σε αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο νέων ίππων στο άθλημα της Αμαξοδήγησης και απονομή βραβείων σε αθλητές που είχαν σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής: η Δημητριάδου Έφη Πρωταθλήτρια Ελλάδος Παίδων, η Χωλίδου Φωτεινή Πανελληνιονίκης Παίδων και η Μητώνα Γιαννούλα Τριταθλήτρια Ενηλίκων. 
Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές για την συμμετοχή τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Ρουμανία με την εθνική Ελλάδος και συμμετοχή τους σε διεθνή αγώνα στην Ιταλία CEI2*LADIES. Ακόμη, τιμήθηκαν οι φίλοι και υποστηρικτές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, Φάρμα Κουκάκη και Balaton Hellas. 
Όταν πήρε το λόγο το ιδρυτικό μέλος του Ομίλου κ. Σωτήριος Πατσιούρας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε μια νέα αγωνιστική χρονιά με υγεία και τύχη σε όλους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ότι από την ίδρυση του έως και σήμερα σκοπός του σωματείου είναι η ασφάλεια, η  ευγενής άμιλλα, η ψυχική και σωματική υγεία των αθλητών, θέτοντας μικρούς και μεγάλους στόχους για τον καθένα ξεχωριστά και έτσι θα συνεχίσει για το 2018. (Το φλουρί κέρδισε η αθλήτρια Κεμανίδου Ζωή)

Ακολούθησε διασκέδαση και χορός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *