Πρόσκληση και πρόγραμμα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς


Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς σας προσκαλεί σε ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο Κιλκίς. Ο λόγος, για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, που θα γίνει στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου 4 και 5 Οκτωβρίου 2019.

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το δήμο Κιλκίς, ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, σας προσκαλεί να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις και να δείτε από κοντά άλογα και αθλητές από διάφορες χώρες, καθώς και να ξεναγηθείτε στους χώρους της διοργάνωσης και να ενημερωθείτε από διεθνείς κριτές σχετικά με ένα κατεξοχήν άθλημα της επαρχίας, αυτό της Ιππικής Αντοχής.

Επίσης, οι μαθητές θα απασχοληθούν και με καλλιτεχνικές δημιουργίες με θέμα το άλογο. Οι ώρες και οι μέρες των προγραμματισμένων επισκέψεων θα είναι:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 9:00- 12:30 και

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 9:00- 12:00.

Η είσοδος στους χώρους και η ξενάγηση, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες: 6976993221, Σωτήρης Πατσιούρας

Πέραν των παραπάνω δράσεων, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες και μεμονωμένα, ως φίλαθλοι. Παρακαλούμε την ανάρτηση του παρακάτω προγράμματος και στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου σας.

Πρόγραμμα Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου:
16:00 Κτηνιατρική επιθεώρηση των ίππων στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου

18:30 Παρέλαση των Βαλκανικών Ομάδων στο Κιλκίς και τελετή έναρξης στην Πλατεία Ειρήνης, με τη συμμετοχή Παραδοσιακών Συλλόγων

Σαββάτο 5 Οκτωβρίου:
7:00 Έναρξη των αγώνων

12:00- 15:00 Τερματισμοί των αθλητών στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου

16:00 Απονομές επάθλων και τελετή λήξης στο δασάκι του Λεβεντοχωρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *